Felhasznált alapanyagok

  Alapanyagaink csak megbízható ellenőrzött forrásból származnak. Valamennyi beszállítónk felé a feltétel a működő élelmiszer biztonsági rendszer.

   

  Elsősorban nyers zöldséget, gyümölcsöt használunk. A főzelék növények előkészítetten ( tisztítottan /vákuumcsomagolásban, tartósítószer mentesen/)kerülnek a főzőkonyhára. Egyéb zöldség gyümölcsöt  országos hálózattal rendelkező mirelites cég szállít I. osztályú minőségben.

   

  zoldseg

   

  Félkész illetve készterméket csak végszükség esetén használunk. Törekszünk arra, hogy a lehető legkevesebb tartósítószer kerüljön ételeinkbe. A levest zöldségből, a szószokat a belevaló alapanyagokból készítjük, nem adalékanyagokból.

   

  Szárazáru készletünk 2 heti rendszerességgel kerül beszállításra, ezzel is növelve a szavatosság idejének megőrzését, a folytonos cserével.

   

  teszta

   

  A bő zsírban sütés nagy részét, sikerült kiküszöbölni a növényi alapú sütőzsiradék / szórófejes/ felhasználásával, melyet konyhánk ipari méretű sütő pároló berendezése tesz lehetővé. Ezzel is csökkentve a bevitt zsiradék mennyiségét.

   

  Előnyben részesítjük a teljes kiőrlésű, magvas termékeket, a nyers zöldség-gyümölcs fogyasztást.


Konyhánk mottója: csak olyan alapanyagból főzz, melyet saját családod, gyermeked részére is nyugodt szívvel adnál!


telefonos rendelés Telefonos rendelés:

06-24/520 755
06-30/8442 864

menü rendeléseMenü rendelése

(Kérjük, hogy az e-mailben adja meg pontos címét, nevét, telefonszámát, és a megrendelt menük adatait)

szeptemberi menü

októberi